Uutiset Uutiset

Solo Sokos Hotel Estoria on avautunut Tallinnaan
22.04.2014 10:59:25
Sokos Hotels -ketjun historian suurin konseptiuudistus toteutettiin viime vuonna, kun ketju jakaantui kolmeen hotellityyppiin. Solo by Sokos Hotels  koostuu persoonallisista Sokos Hotels -klassikoista, Break-hotellit tarjoavat iloa ja energiaa ja Original by Sokos Hotels -hotellit ovat sydämellistä palvelua tarjoavia, oman paikkakuntansa perinteitä huomioivia hotelleja. Viro saa nyt oman Solo-hotellinsa, kun Solo Sokos Hotel Estoria avautuu huhtikuussa Original Sokos Hotel Virun yhteyteen. 
 
Vuonna 2004 rakennettuun Viru-hotellin lisäosaan avautuu huhtikuussa 93-huoneinen Solo Sokos Hotel Estoria. Hotellin konsepti on Viron markkinoilla täysin uniikki: jokainen hotellihuone esittelee yhden kiehtovan tarinan Virosta kuvin ja kertomuksin. Tarinoilla halutaan antaa hotellivieraille inspiraatiota ja syitä tulla uudelle vierailulle Viroon.
 
Estorian kaikki huoneet ovat Superior-luokkaa, ja niissä on Solo-hotellityypin mukainen tasokas varustelu. Korkealaatuisista materiaaleista tehty sisustus on virolaisen sisustusarkkitehti Sigrid Valgman käsialaa. Estoriaan kuljetaan oman,
 
Original Sokos Hotel Virun aulassa sijaitsevan vastaanoton kautta.
 
Solo Sokos Hotel Estorian rakentaminen on osa Virun monivuotista kehitysprojektia. Pelkästään vuonna 2014 AS Sokotel investoi uudistuksiin 2,6 miljoonaa euroa. "Estoriasta rakennetaan erikseen operoitava, yksilölliseen palvelukokemukseen panostava hotelli. Olemme iloisia, että ketju voi nyt tarjota erilaisia hotellityyppejä myös Tallinnassa, suomalaisten ympärivuotisesti suosimassa matkakohteessa", SOK:n kansainvälisen hotelliliiketoiminnan liiketoimintajohtaja Tomi Peitsalo sanoo.
 
Lue lisää »
Norwegianin matkustamohenkilökunta uhkaa lakolla
22.04.2014 10:40:49
Kauppalehti kertoo, että Norwegian Airlinesin matkustamohenkilökuntaa Norjassa edustava ammattiliitto Parat on uhannut lakolla huhtikuun lopussa.

Vastaavasti lentoyhtiö on nyt ilmoittanut, että joko kaikkia tai osaa matkustamotyöntekijöistä koskevat lomautukset astuvat voimaan 30. huhtikuuta, ellei uutta työsopimusta siihen mennessä synny.

Kiistaa ratkotaan alkavalla viikolla. 

Vielä ei tiedetä, koskeeko mahdollisesti alkava lakko suomalaisia matkustamotyöntekijöitä, sillä heidän työnantajansa on varsinaisesti henkilöstöpalveluyhtiö Proffice.

Toteutuessaan lakko ja lomautukset haittaisivat Norwegianin liikennettä.
Lue lisää »
Passin voimassaolovaatimusta Turkin-matkan jälkeen pidennetty
16.04.2014 12:31:49
Ulkoministeriö on päivittänyt Turkin matkustustiedotetta passin voimassaolovaatimusten osalta.

Matkailijoiden passin tulee tällä hetkellä voimassa olevien Turkin määräysten mukaan olla voimassa 6 kuukautta (aiemman kolmen kuukauden sijaan) matkan päättymisen jälkeen.

Lisätietoa löytyy ulkoministeriön matkustustiedotesivuilta.


Lue lisää »
Lufthansalle lisämaksullinen istumapaikan varaus kaukolennoille
15.04.2014 15:04:27

Lufthansa ottaa käyttöön 28.4. alkaen lisämaksullisen istumapaikan ennakkovarauksen kaukolennoilla halvimmilla turistiluokan hinnoilla.

Muutos koskee matkustusluokkia W, S, T, L ja K. Istumapaikan varaus nettilähtöselvityksen yhteydessä on ilmainen.

Istumapaikan ennakkovarauksesta veloittaminen on nykyään yleinen trendi eri lentoyhtiöillä. Halvimmissa lentoluokissa ennakkovaraus ennen lähtöselvitystä on usein maksullinen ainakin mannerten välisillä lennoilla, muihin matkustusluokkiin se usein sisältyy.
Lue lisää »
Varaudu ruuhkiin: Tule ajoissa Helsinki-Vantaalle pääsiäisenä
15.04.2014 14:55:33
Helsinki-Vantaan lentoasemalla on paljon matkustajia pääsiäisen aikana 16.–22.4.

Varaudu ruuhkiin ja tule ajoissa kentälle etenkin, jos lentosi lähtee
 • keskiviikkona 16.4. klo 7–9 tai 16–18
 • torstaina 17.4. klo 7–9 tai 16–18
 • perjantaina 18.4. klo 7–9 tai 16–18
Lentoasemalla on myös paljon saapuvia matkustajia 20.–22.4., mikä voi ruuhkauttaa tuloauloja hetkellisesti.

Vinkkejä sujuvaan matkantekoon
 • Tee lähtöselvitys etukäteen netissä.
 • Muista varata tarpeeksi aikaa pysäköintiin, matkatavaroiden luovutukseen, turvatarkastukseen ja passintarkastukseen.
 • Tarkista, tarjoaako lentoyhtiösi mahdollisuuden tuoda matkatavarat kentälle jo edellisenä iltana.
 • Pakkaa matkalaukkusi oikein.
Lue lisää »
Tilaa uutisetsyöteRSS
 
 
Matkahallinto hallussa?
Duunimatkalle lähdössä ja palvelua vailla?

Tiedän pienen hotellin.
Onko sinusta sisunautiksi?
 
 

Rekisteröitymisohje

 1. Jos organisaatiosi on jo Arean sopimusasiakas tulee sinun kirjautua palveluumme ennen varaamista. Näin varauksesi kohdentuu organisaatiosi matkustusraporttiin ja saat käyttöösi sen mahdolliset sopimushinnat ja maksuehdot. Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi. Jos matkustajaprofiilisi on jo portaalimme tietokannassa, klikkaa linkkiä Unohditko salasanasi, niin saat salasanan sähköpostiisi. Jos linkki ei auta, ei profiilisi ole vielä portaalimme tietokannassa. Ota yhteyttä oman organisaatiosi päämatkanvaraajaan.
   
 2. Jos organisaatiosi ei ole vielä Arean asiakas mutta haluaisitte tehdä varauksia Area.fi:stä ja saada sen tarjoamat edut helposti käyttöönne, rekisteröi organisaatiosi asiakkaaksemme. Lue rekisteröitymisen edut ja ehdot täältä sekä täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä. Jos haluatte neuvotella laajemmasta matkapalvelusopimuksesta Arean kanssa, ota yhteyttä cm@area.fi, ja räätälöimme sopivan vaihtoehdon organisaatiollesi.
   
 3. Jos haluat tehdä varauksia ilman kirjautumista ja menettää tarjoamamme sopimusedut erikokoisille yrityksille, jatka varauksiin täältä. Huomaathan, että kirjautumattomat käyttäjät eivät yhdisty mihinkään organisaatioon, ja luottokortti on ainoa maksuvaihtoehto.

 
 

Mistä

Kirjoita kohteen nimi tai valitse se listasta.

Mihin

Kirjoita kohteen nimi tai valitse se listasta.
 

Lähtö

Aika:

Paluu

Aika:
 

Matkustajat

 
 
 
 

Pinnalla

SMThing to say.

"Yrityselämän uudistamisessa hieman enemmän ja paremmin tekeminen ei enää riitä. Työtä on tuettava uudella tavalla ja yksilöitä ymmärrettävä tasapuolistamisen ja tasapäistämisen sijaan." Anna Ruotsalainen, SMT >>

Vihreitä matkoja.

"Myös liikematkustaja voi ottaa hiilijalanjäljen huomioon. Finnairissa on jo usean vuoden ajan ollut toiminnassa "painonvartija"-ohjelma, eikä tässä ole nyt kyse matkustajien painosta."  Kati Ihamäki, Finnair >>

Afrikan tähteä etsimässä.

"Useat Afrikan maat panostavat tällä hetkellä voimakkaasti kehitykseen. Se vaatii suuria investointeja sekä tietotaitoa, joissa suomalaisillakin yrityksillä olisi mahdollisuutensa."  Janne Oksanen, Suomen Etiopian-suurlähetystö >>

Osaatko hyödyntää yritysasiakkaana sinulle kuuluvat edut?

Hyödynnä lentoyhtiöiden, hotelliketjujen ja autovuokraamojen yritysohjelmaedut. Tsekkaa yhteenveto merkittävimpien kumppaneiden yritysohjelmista. >>
Salasana unohtunut