Maailma muuttuu. Missä sinä seisot?

Matkustajaprofiiliehdot

Ennen kuin päivität matkustajatietosi meille, lue seuraavat kappaleet. Niissä määritellään, miten SMT Oy käsittelee ja käyttää sinua koskevia tietoja tarjotakseen sinulle matkapalveluja sekä oheistuotteita ja -palveluja. Huomaa myös, että kappaleiden 1 a - 1 g sisältö on meille olennaisen tärkeä voidaksemme tarjota niitä palveluja, jotka olet meiltä tilannut.

Rekisteriseloste operatiivista asiakastiedoista

 

Henkilötietojen käyttö

1. SMT Oy (jatkossa SMT)

a. luovuttaa tietoja sinusta ja valitsemistasi matkapalveluista yhteistyökumppaneillemme sekä kaikille valtuuttamillesi tai työnantajasi valtuuttamille henkilöille. SMT vastaanottaa näiltä tahoilta tietoja tarjotakseen matkapalveluja, käsitelläkseen ja periäkseen maksuja matkapalveluista sekä hallinnoidakseen niitä matkabonus- tai vakuutusohjelmia, joihin kuulut.

b. käyttää tietoja matkustuksestasi laatiessaan työnantajasi käyttöön raportteja, joiden avulla työnantajasi voi ylläpitää tehokasta matkustuspolitiikkaa. Näiden raporttien laadintaan käytettävät tiedot voidaan hankkia matkustajaprofiilistasi, matkapalvelujesi käyttöpaikkaan ja -tapaan liittyvistä tiedoista tai ulkoisista lähteistä (mm. yhteistyökumppaneilta) saaduista tiedoista.

c. käyttää tietoja sinusta ja matkakustannuksistasi auttaakseen matkapalvelujen tarjoamisessa, niihin liittyvien maksujenhyväksynnässä ja petosten estämisessä,

d. tallentaa matkustajaprofiililomakkeestasi saamansa tiedot varausjärjestelmiin. Näitä tietoja käytetään pyytämiesi matkapalvelujen tarjoamiseen sinulta saatujen tietojen perusteella. SMT luovuttaa tarpeelliset tiedot mm. lentoyhtiöiden, hotellien ja autonvuokraamojen käyttöön tarjotakseen sinulle toivomasi matkapalvelut. Päivittämällä luottokorttitietosi matkustajaprofiiliisi valtuutat SMT:n käyttämään luottokorttisi numeroa matkajärjestelyissäsi tarvittaviin vahvistuksiin ja maksuihin

e. voi käyttää Suomen lainsäädännön mukaisesti tietojasi tavastasi käyttää matkapalveluja tarkoituksena kehittää tai tarjota sinulle (postitse, puhelimitse tai sähköpostitse) kiinnostuksesi mukaisia tuotteita tai palveluja. Tässä voidaan käyttää tämän matkustajaprofiililomakkeen tietoja, kyselyjä ja tutkimuksia (joissa sinuun saatetaan ottaa yhteyttä postitse, puhelimitse tai sähköpostitse). Jos haluat nimesi ja osoitteesi pois mahdollisista markkinointiohjelmista, tai jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä SMT:n toimistoon.

f. voi nauhoittaa soittamiasi tai sinulle soittamiaan puheluita varmistaakseen palvelun ja matkapalvelutarjonnan tasalaatuisuuden ja liiketapahtuman oikeellisuuden.

g. kun varaat tai käytät matkapalveluja, SMT:n omistajana American Express Global Business Travel (AEGBT) ja sen  maailmanlaajuinen organisaatio voi myös luovuttaa tietojasi tai käyttää niitä itse muissa Euroopan Unioniin kuulumattomissa maissa, joissa tietosuojalait eivät ehkä ole yhtä kattavia kuin Euroopan Unionissa. AEGBT on kuitenkin ryhtynyt tarvittaviin toimenpiteisiin varmistaakseen,että tietosi suojataan Yhdysvalloissa ja muissa maissa yhtä hyvin kuin Euroopan Unionissa.

 

2. Hyväksymällä nämä ehdot suostut siihen, että varaustietosi, matkasuunnitelmasi ja matkavahvistukset voidaan lähettää Internetin kautta SMT:lle ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. SMT pyrkii kaikin tavoin varmistamaan tietoturvan, mutta ei ole korvausvelvollinen, jos kyseiset tiedot joutuvat vääriin käsiin.

3. SMT käyttää kehittynyttä teknologiaa ja ohjeistaa tarkoin henkilökuntansa varmistaakseen tietojesi nopean, tarkan ja täydellisen käsittelyn tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

4. Halutessasi SMT toimittaa sinulle matkustajaprofiilisi tarkistusta varten. Jos jotkin SMT:n käytössä olevat sinua koskevat tiedot ovat mielestäsi virheellisiä tai epätäydellisiä, voit päivittää tiedot itse tai yrityksesi edustajan avulla smt.fi -portaalissa tai pyytää SMT:tä päivittämään tiedot. SMT säilyttää sinua koskevia tietoja vain niin kauan kuin yllä olevista syistä on tarpeen tai niin kauan kuin voimassaolevat lait niin vaativat.

 

Tutustu myös yksityisyydensuojaamme koskeviin ehtoihin: https://www.smt.fi/yksityisyydensuoja

Pidätämme oikeuden ehtojen muutoksiin. Viimeisin versio ehdoista löytyy aina tästä osoitteesta https://www.smt.fi/matkustajaprofiiliehdot