Ryhmämatkat

Eksy Jurmalaan

Helpon matkan päässä on hurmaava Jurmala. Yhdistä älykäs kaupunki- seikkailu myynnin kick-offiin ja saat uusia ratkaisuja yrityksesi haasteisiin.

Pyydä tarjous

Jaksaa jaksaa lontoossakin

Livahda ryhmäsi kanssa Lontoossa salille.  Lontoosta löytyy myös ehkä maailman kuuluisin, legendaarinen Barry's Bootcamp. Jaksaa jaksaa.

Pyydä tarjous
 

ZELL AM SEE JA KAPRUN. LUMELLA VAI ILMAN?

Laskettelua, kiipeilyä, vaellusta, golfia, hyvinvointia. Hurmaavia maisemia, vuoristokyliä, kaupunkitunnelmia. Mikä on huippujengisi seikkailun suunta?

Pyydä tarjous

OMAPERÄINEN TELLISKIVEN LOOMELINNAK TALLINNASSA

Loomelinnakin luovasta keskuksesta löytyy rouheita ravintoloita, saleja ja pihoja. Yllätä parkourilla tai improvisoi ryhmäsi kanssa Sõltumatu Tantu Lava'lla.

Pyydä tarjous

We love tallinna

Yhdistä laivapalaveriin festari ja kiva majoitus Tallinnassa. Tänä kesänä mm. ysäriteknon ystäville We Love The 90's. Kimpassa kaikki on kivempaa.

Pyydä tarjous

Punavuoren hipsteritkin livahtavat Berliiniin

Inspiroiva, start-up-henkinen Berliini on muidenkin kuin boheemien suosiossa. Siellä ei ryhmäsi kuole tylsyyteen. Livahda jokiristeilylle tai vaikka Solariin.

Pyydä tarjous

Timantit on ikuisia Amsterdamissa

Iloinen, vapaa ja suvaitsevainen - sellainen on Amsterdam. Pyörän selässä ryhmäsi saa erilaisen kosketuksen kaupunkiin. Älä unohda käyntiä timanttihiomolla.

Pyydä tarjous

RENTO JA VIRKISTÄVÄ KÖÖPENHAMINA

Köpis on muutakin kuin Tivoli. Suuntaa Nyhavniin ja poikkea reitiltä funkkishenkiseen The Standardiin, josta löytyy hurmaava Almanak ja sielukas jazzklub. 

Pyydä tarjous