Liikematkustuksen maailma muuttuu

Palvelut matkustajalle

Haluamme ylittää odotuksesi kaikissa kohtaamisissa. Henkilökohtainen palvelu kaikissa kanavissa, saumattomasti toimiva mobiiliviestintä, ennakointi ja huolenpito vapauttavat sinut turhista huolista. Asiakkaanamme et jää yksin.
1 Henkilökohtainen palvelu

Oma, suomalainen palvelutiimisi palvelee sinua 24/7. Tunnemme sinut ja tarpeesi, joten saat nopean ja ammattitaitoisen avun kaikkiin matkavarauksiin ja poikkeustilanteisiin sekä tarvittaessa tukea online-varaamiseen.

2 Online-varauspalvelu

Helppo, nopea ja turvallinen online-varaaminen toimii kaikilla päätelaitteilla. Varaat lennot, hotellit, vuokra-autot, taksit, junat ja laivat – kaiken mitä tarvitset ja parhaaseen hintaan.

3 Asiakasportaali

Yrityksellesi räätälöity asiakasportaali sisältää kaiken tiedon ja palvelut, jotka helpottavat matkustajan arkeasi lentokentällä, hotellilla ja niiden välillä. Käytät sitä myös älypuhelimella tai tabletilla.

4 Mobiilipalvelut

Matkustajapalvelumme toimivat sujuvasti kaikilla mobiililaitteilla. Tiedät mihin olet menossa ja hallitset itse omaa ajankäyttöäsi.  Asioit nopeasti, varaat ja maksat mobiilisti siellä missä oletkin.

5 Älykäs matkavahvistus

Mobiilisovelluksella helpotat elämääsi matkan aikana. Löydät sieltä kaikkiin matkavarauksiisi liittyvät dokumentit ja hyödylliset linkit. Järjestele ja jaa matkakalenterit, hoida lähtöselvitykset, katso kartat ja tallenna kuitit. 

6 Poikkeustilanneviestintä

Turvallisuutesi matkalla on meille kaikkein tärkeintä. Asiakkaanamme et jää yksin. Seuraamme ja ennakoimme matkustukseen vaikuttavia poikkeustilanteita ja reagoimme muutoksiin välittömästi. Tiedotamme sinua poikkeuksista ja pidämme huolta, että pääset aina jatkamaan matkaasi.