Asiakkaamme

Finnair: Lentävän asiakaspalvelun ammattilaiset asettivat konferenssin riman korkealle

Maailman lentoyhtiöiden asiakassuhteista vastaavat päälliköt kokoontuivat Helsinkiin elokuun lopussa, kun Finnair isännöi ensimmäistä kertaa WACRAn (Worldwide Airline Customer Relations Association) vuotuista konferenssia. - Heti kun kuulimme, että tämä kunnia osui meille, aloimme miettiä, kuka voisi auttaa meitä järjestelyissä, sillä tiesimme että urakka on suuri, sanoo Sami Mäenpää (Director, Customer Relations) Finnairista. Niinpä sitten SMT:n tapahtumatiimissä soi puhelin.

 

Näin ulkoistimme tapahtumajärjestelymme - Suomalainen Kirjakauppa kertoo

Suomalainen Kirjakauppa halusi järjestää tapahtumansa avaimet käteen -periaatteella. SMT tuli apuun. Lue asiakkaamme kokemuksista ja ratkaisuista tapahtumajärjestelyiden ulkoistuksessa.

 

BlueNordic-konferenssi - sinistä vetovoimaa

Pohjoismaiden asiantuntijat kokoontuivat touko-kesäkuun vaihteessa Helsinkiin BlueNordic-konferenssiin. Konferenssissa keskusteltiin sinisen biotalouden eli vesiluonnonvarojen kestävän käytön ja vesiosaamiseen perustuvan liiketoiminnan kasvupotentiaalista. SMT vastasi konferenssin järjestelyistä.

 

Suomen Partiolaiset: Wa! Mikä jamboree!

SMT vastaa Suomen Partiolaisten matkajärjestelyistä maailmanjamboreelle Japaniin 2015. Lue, miten onnistuimme toteuttamaan n. 950 partiolaisen matkan Yamaguchiin ja takaisin kotimaahan sekä Japanin kiertomatkan ennen leiriä.

 

Anette McCarthy, Fortum; Näin otimme käyttöön strategisen tapahtumaohjelman

Fortumilla on ollut käytössä strateginen tapahtumienhallintaohjelma vuodesta 2012. Ostopäällikkö Anette McCarthy kertoo, millaisen taipaleen he ovat kulkeneet tähän mennessä ja mitä etuja sillä saavuttaneet.

 

Sanna Hult, Suomen Jääkiekkoliitto: Leijonat lentävät

Ennen kuin Suomen Leijonat ovat perillä kisapaikalla taistelemassa voitosta, on taustalla ehtinyt tapahtua kaikenlaista. Millaista on liikematkustajan arki, jos salkkumiehen sijasta reissussa onkin jääkiekkojoukkue huoltojoukkoineen ja tavaroineen? 

 

CIMO paljasti piilotetun osaamisen

Piilotettu osaaminen keräsi kansainvälisiä osallistujia Helsingin Marina Congress Centeriin kesäkuussa 2014. Kokouksen osallistujien hallinnoinnista, nettisivuista ja käytännön järjestelyistä vastasi SMT:n tapahtumatiimi. Helena Kähkönen CIMOlta jakaa parhaat ideansa. 

 

Abloy vei sidosryhmänsä Lontooseen

Lokakuussa Abloy kokosi kansainväliset maahantuojansa sekä suomalaiset jälleenmyyjänsä kahteen suureen konferenssiin Lontooseen. Käytännön järjestelyt aina kartoituksesta kokoustekniikkaan ja mainoslakanoista gaalakampauksiin hoiti SMT:n Tapahtumat ja kokoukset -tiimi. 

 

Marja Suomaa, AMKE International: Opintomatkat onnistuvat yhteistyöllä

Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ja SMT ovat tehneet yhteistyötä AMKEn ulkomaan opintomatkoissa jo yli kymmenen vuoden ajan.

 

Pekka Ripatti, Energiavirasto: SMT:n kanssa tapahtumayhteistyössä

Energiavirasto kilpailutti tapahtumajärjestelynsä pari vuotta sitten.  - Olemme pieni kuudenkymmenen hengen asiantuntijavirasto. Niinpä tilaisuuksien järjestäminen itse veisi liikaa aikaa.