lento

Icelandair open jaw
28.5.2018 14:05
Tunnetko sinä käsitteen Open jaw? Sen kanssa ei tarvitse olla liikematkustajankaan haavi auki, vaikka konsepti on ehkä tutumpi lomamatkalta. Open jaw tarkoittaa lentolipputyyppiä, jossa paluulento lähtee eri kaupungista kuin mihin menolento on saapunut. Icelandair tarjoaa matkustajille tätä mahdollisuutta, joka voi usein tehostaa ajankäyttöä ja lisätä matkustusmukavuutta.
Lentojen kompensointi
15.3.2018 15:25
Lentoyhtiö KLM:n CO2ZERO-kompensointipalvelu auttaa matkustajia kompensoimaan lentojensa hiilidioksidipäästöt ja sitä kautta neutralisoimaan lentonsa hiilijalanjäljen. Lue lisää ympäristötyöstä, jolla hiilidioksidipäästöjä pyritään vähentämään.
British Airways Business Cabin
29.1.2018 17:37
Haluatko tehdä lentomatkastasi ainutkertaisen ja unohtumattoman? Yhdistää huippuluokan mukavuuden ja palvelun vapauteen ja joustavuuteen? Siinä tapauksessa haluat kuulla British Airwaysin uudesta bisnesluokasta, josta Jesper Jorgensen kertoo lisää.
Lentolipun toimitus
10.12.2017 12:24
Yhtenäistämme toimintamalliamme asiakkaidemme palautteen pohjalta ja lopetamme erillisen e-lentolipun toimittamisen 8.1.2018 alkaen. 8.1.2018 lähtien saat lipunkirjoituksen jälkeen sähköpostiisi lopullisen matkavahvistuksen, joka sisältää e-lippunumerosi. Tämä englanninkielinen tiedosto on matkustusasiakirjasi, ja tunnistat sen sähköpostiotsikosta "Final - Travel Confirmation INCL ticket no".
Usein kysytyt kysymykset
17.11.2017 17:29
Tiedätkö, mihin matkustajaprofiilitietoja tarvitaan tai miksi lentohintasi voi muuttua ennen lipun kirjoittamista? Keräsimme usein kysytyt kysymykset ja asiantuntijavastaukset tänne.
Mitä tarkoittaa NDC?
16.10.2017 12:03
Muutamana viime vuonna on niin matkustuspalveluiden myyjien kuin ostajienkin huulilla pyörinyt uusi kolmikirjain lyhenne NDC – New Distribution Capabilities. Mitä tämä kiivastakin keskustelua aiheuttanut lyhenne tarkoittaa ja mitä hyötyä matkustava asiakas siitä saa?
SMT Digitalist Growth Business Forum
13.10.2017 11:52
SMT Digitalist Growth Business Forum oli kokoelma hienoja tarinoita rohkeudesta, intohimosta ja sinnikkyydestä sekä siitä, miten ne voivat viedä kasvuun. Jos missasit itse tilaisuuden, katso tallenteet täältä.
Kaisa Pouttu SMT:stä
11.10.2017 16:02
Mitä kaikkea matka-asiantuntijan työpäivässä tapahtuukaan? Montako klikkausta tarvitaan, ennen kuin sinun matkavarauksesi on kunnossa ja e-liput sähköpostissasi? Tervetuloa mukaamme kurkistamaan Kaisa Poutun tyypilliseen työpäivään.
Johanna Jäkälä
11.10.2017 14:58
Tähtäätkö kansainvälisille markkinoille? Kasvaminen vaatii sekä näkemystä että onnea, tietää Johanna Jäkälä Finnairista. Mutta miten pieni suomalaisyritys - ja sellainen Finnairkin kaikesta huolimatta on lentoyhtiömarkkinoilla - taistelee kasvusta kansainvälisesti? Poimi tästä Johannan vinkit.
Inspired by Iceland
11.10.2017 14:53
"Miten sinä toimit kriisissä?", kysyy Icelandairin maajohtaja Pekka Mäkinen. "Vaivutko murheen alhoon vai inspiroidutko yrittämään entistä kovemmin?" Kriisi voi olla lopun alkua tai se voi olla kokonaan uusi alku, josta otetaan opiksi ja noustaan entistä ehompina. Islannin matkailun ja Icelandairin piti kerätä voimansa taisteluun pienentyvää bisnestä ja erilaisia huhuja ja olettamuksia vastaan.

Pages

Subscribe to lento