Yritystapahtumat

Käryävätkö tekemättömät duunit työpöytäsi kulmalla? Ajattelitko, että kesän jälkeenkin ehtii vielä?

Niillä, jotka tekevät siisteimmät yritystapahtumat, on jo ensi vuoden suunnitelmat ja tapahtumapaikat pulkassa. Mitä isompi tapahtuma, sitä vähemmän valinnanvaraa enää paikkojen suhteen on. Ei hätää, vielä ehdit voittajien joukkoon. Meillä on joukko rautaisia ammattilaisia, jotka taikovat tapahtumaasi vaikkapa yllätyksellisen pop-up-tilan, jos kysytyimmät paikat ovat jo varattuja.

Harva asiakas tulee ajatelleeksi, että meillä tehdään myös tapahtumia. "Nevö hööd. Se on asiakkaan vastaus melko usein, kun kerron, että SMT on myös tapahtumatoimisto. Meiltä löytyy villeimmät tarinat, hurmaavimmat ideat ja onnellisimmat asiakkaat", heittää Client Portfolio Manager Asta Vento iloisesti hymyillen. "Teimme viime vuonna 2400 yritystapahtumaa ja meidän asiakkaamme ovat hurjan tyytyväisiä. Emme tyydy tavanomaiseen",  Asta jatkaa. 

 

"Nevö hööd. Se on asiakkaan vastaus melko usein, kun kerron, että SMT on myös tapahtumatoimisto. Meiltä löytyy villeimmät tarinat, hurmaavimmat ideat ja onnellisimmat asiakkaat", heittää Asta Vento iloisesti hymyillen.

Mitä mieltä asiakkaat ovat olleet tapahtumapalveluistamme?


 

Trendit näyttävät suuntaa ja muistilistat auttavat pääsemään tavoitteisiin

Face-to-face-kohtaamisten merkitys ei ole mihinkään kadonnut. Kohtaamisten syventämiseen ja kohderyhmän laajentamiseen on tarjolla uusia, inspiroivia vaihtoehtoja. Viereisestä kainalojutusta löydät kovimmat yritystapahtumien trendit ensi vuodelle. Tässä käyttöösi hyödyllinen muistilista asioista, joihin jokaisen on hyvä paneutua tapahtumaa suunnitellessa. 

Iso yritystapahtuma ensi vuonna?

1. Tapahtumakonsepti
Kaikki lähtee konseptista, joka on koko tapahtumasi kriittisin ja myös eniten suunnitteluaikaa vaativa osa-alue. Määrittele miksi ja kenelle tapahtumasi järjestetään - ja mitkä ovat sen tavoitteet. Ilman tavoitteita ei niitä voi saavuttaa. Hyvä konsepti muotoilee kaupallisen viestisi vieraitasi kiinnostavaksi kokonaisuudeksi. Lähdetään suunnittelemaan tätä yhdessä jo nyt.

2. Ajankohta
Kun olet liikkeellä hyvissä ajoin, on sinulla enemmän pelivaraa ajankohdan lukkoon lyömisessä. Meiltä saat tiedon tapahtumaasi sopivimmista vapaana olevista tiloista ja esiintyjistä. Mitä jos pitäisit tapahtumasi ajankohtana, jolloin kukaan muu ei tee sitä - saat paremman huomionarvon ja haluamasi osallistujat paikanpäälle.

3. Tila
Suuriin yritystilaisuuksiin soveltuvia tiloja on tarjolla rajoitetusti, joten niiden varaukset täytyy tehdä hyvissä ajoin. Etsimme sinulle tapahtumiisi sopivimmat paikat. Kaivamme esiin myös ainutlaatuisia pop-up-tiloja, jotka eivät normaalisti ole tapahtumakäytössä. Säästät omaa aikaasi ja yllätät asiakkaasi. Jokaisesta tapahtumasta täytyy jäädä muistijälki osallistujien mieleen.

4. Esiintyjät
Esiintyjien valinnan tulee perustua konseptiin, ei henkilökohtaisiin mieltymyksiin. Me kerromme kuka tai ketkä pystyvät pukemaan viestisi mielenkiintoiseen muotoon. Riko rohkeasti rajoja.

Haluatko varmistaa, että tapahtumasi ovat biitsikunnossa?

Me haluamme. Teemme yritystapahtumia godzilla-kokoisista tapahtumista pikkuriikkisiin bileisiin. Meiltä tapahtumansa hommanneista 92 % suosittelisi meitä. Olemme osa Amex GBT Meetings & Events -konsernia, jossa toteutetaan maailmanluokan yritystapahtumia. Niitä tehdään myös Suomessa.

Hengitä ja ota rauhallisesti - heitä ennen lomaasi tapahtumasi meidän pöydälle. Vielä on kesää jäljellä ja mahdollisuus tehdä varauksia ensi vuodelle ja jopa syksyllekin. Haluaisimme tulla kertomaan sinulle, miten tekisimme teidän seuraavan tapahtuman. Saat samalla parhaat vinkit kuinka pääset biitsikuntoon. Soita tai heitä meille meiliä. Voit täräyttää tietosi myös alla oleviin sarakkeisiin ja klikata ne meille. 

Ota yhteyttä tapahtumien supersankareihin

Asta, Laura, Oskari, Johanna, Jutta, Olga, Tiina & Pia
p. 010 826 2311
events@smt.fi 

Hulluus on hyväksi ja rohkeus on edellytys. Sen lisäksi, että hoidetaan sun tapahtumat - me etsitään lisää tekijöitä. Tulisitko meille töihin?

SMTevents on kovassa kasvussa ja haemme porukkaamme vahvistukseksi Event Manageria. Meidän duunissa hulluus on hyväksi ja rohkeus on edellytys. Koska meillä ei tehdä töitä yksin, haemme joukkueeseemme tiimipelaajaa, joka uskaltaa sanoa mielipiteensä. Tapahtumien konseptoinnissa vain taivas on rajana ja joskus työpäivä venyy projektia viimeistellessä. Meillä on loistava tekemisen fiilis, saat mielenkiintoisia asiakkaita, viimeisimmät sähköiset vimpaimet, taloudellisesti vahvan työnantajan ja lievästi hullut työkaveri. Olisko tää sun paikka? Löydät lisätietoa täältä https://www.smt.fi/rekry

Hop hop. Heitä meille yhteystietosi, niin me kerrotaan miten selviät tapahtumistasi voittajana.

Ota yhteyttä