Företaget

SMT är en avsevärd finländska affärsrese- och evenemangbyrån som har över ett hundra års erfarenhet att hjälpa finska affärsresenärer och att arrangera evenemang i över hundra år. SMT erbjuder skräddarsydd reseförvaltning för företag i alla storlekar och utvecklar samtidigt sina online-tjänster för att möta finska företagens behov.

Vår kundkrets består av stora och små finska företag, stats- och offentliga förvaltningen samt samfund. Vi skräddarsyr servicemodellen enligt kundens behov.

Vi betjänar internationella företag tillsammans med vår strategiska partner och ägare American Express Global Business Travel.
 

Kontorsnät
SMT har affärsresecenter i Helsingfors-Vanda, Vasa, Åbo och Uleåborg. Vi betjänar våra kunder året runt 24 timmar om dygnet.

Ägarförhållanden
SMT:s verkställande direktör är Kirsi Paakkari. American Express Global Business Travel äger 100 % av SMT:s aktier. Vi är ca 200 personer som arbetar för SMT inom affärsresor, evenemang och möten.
 

Ledningsgruppen

Kirsi Paakkari
Managing Director
Jutta Vatanen
Director, Sales and Marketing
Ari Ilonen
Director, Business Travel Services and Customer Experience
Mikaela Nieminen
Director, Meetings and Events
Susanne Lindroos
Director, Business Development & ICT

 

Samarbetspartners
Som den enda finska resebyrån ägs SMT av världens största affärsresebyrå American Express Business Travel. Samarbetet som redan varat i 27 år erbjuder kunderna ett finskt alternativ med förmåner från ett globalt nätverk.

Tillsammans kan vi erbjuda effektivare reseförvaltningslösningar för företag i olika storlekar. Vårt gemensamma mål är att producera nuvarande och nya kommande kunder branschens bästa service och teknologilösningar.  Vi är en äkta finsk serviceleverantör för finska företag, som genom vårt internationella samarbete med American Express erbjuder  reseförvaltningslösningar även för globala företag.

Ansvarsfull affärsverksamhet
SMT är medveten om sitt ansvar i ekonomiska, sociala och ekologiska ärenden. I SMT agerar en Ansvarsfull affärsverksamhet -projektgrupp, som utvecklar, skolar och uppföljer ansvarsfull affärsverksamhet. SMT uppmuntrar även sina samarbetspartners i Finland och runt om världen till ansvarsfull affärsverksamhet och iakttagelse av omgivningen.

FO-nummer: 0215207-5
VAT nummer: FI02152075
Konsumentverkets registernummer: 3467/00/Mj Mv
Handelsregisternummer: 121.175