SMT yrityksenä

SMT on liikematka- ja tapahtumatoimisto, joka on syntynyt 100 vuoden kokemuksella liikuttaa ihmisiä Suomessa ja muualla. Lähetimme viime vuonna maailmalle yli 100 000 lentomatkustajaa ja teimme 2400 tapahtumaa. Meillä on taito suunnitella ja toteuttaa matkasi sekä tapahtumasi sekä hoitaa ne yllättävät tilanteet, joita ei voi tulla, mutta välillä kuitenkin tulee. Tarjoamme kaikenkokoisille yrityksille ja organisaatioille räätälöityä matka- ja tapahtumahallintoa ja kehitämme sähköisiä palveluita yritysten tarpeisiin.

Olemme onnistuneet rakentamaan SMT:ssä innostavan ja energisen voittajakulttuurin. Uudella tavalla näkeminen ja tekeminen näkyy henkilöstö- ja asiakastyytyväisyydessä sekä tuloksessa. Tavoitteenamme on ylittää asiakkaiden odotukset ja tehdä kohtaamisista tuloksellisia. Asiakkaidemme päättäjistä 93 % suosittelisi meitä kumppaniksi. Meitä SMT:läisiä on noin 200 liike- ja ryhmämatkojen sekä tapahtumien asiantuntijaa. Toimitusjohtajana toimii Kirsi Paakkari. Tutustu johtoryhmäämme. Olemme tänä päivänä osa kansainvälistä American Express Global Business Travelia.  

Asiakkaitamme ovat suomalaiset ja kansainväliset yritykset ja yhteisöt, jotka ostavat ja haluavat olla mukana kehittämässä liikematkustuksen matkahallinnon sekä tapahtumien palveluita. Räätälöimme palvelumallin kunkin asiakkaan tarpeita vastaavaksi. Olemme yksi  valtionhallinnon asiakkaiden matkapalveluiden puitesopimuskumppaneista. 
 
Kansainvälisiä yrityksiä palvelemme yhdessä omistajamme, strategisen yhteistyökumppanimme American Express Global Business Travel -liikematkatoimiston kanssa. 

Olemme mukana taistelussa yksinäisyyttä vastaan
Yhteisöllisyys ja toisten huomioiminen ovat osa SMT:n palvelufilosofiaa, ja siksi haluamme jakaa matkustajille ja tapahtumien tekijöille vinkkejä ja työkaluja työssä ja työmatkalla jaksamiseen, helpompaan ja mukavampaan elämään, joka inspiroi myös arkena. SMT on mukana taistelussa yksinäisyyttä vastaan ja tavoitteenamme onkin tulla Suomen parhaaksi palveluyritykseksi. 

Toimistoverkko
SMT:llä on liikematkakeskukset Helsinki-Vantaalla, Vaasassa, Turussa ja Oulussa. Autamme asiakkaitamme vuoden jokaisena päivänä 24 tuntia vuorokaudessa. 

Omistussuhteet
American Express Global Business Travel omistaa 100 % SMT:n osakkeista. 

Yhteistyökumppanit
SMT edustaa ainoana suomalaisena matkatoimistona maailman suurinta liikematkatoimistoa American Express Global Business Travelia, josta tuli myös omistajamme 1.11.2016. Lähes 30 vuotta jatkunut yhteistyö on syventynyt entisestään ja tarjoaa asiakkaillemme suomalaisen vaihtoehdon globaalin verkoston tuomin eduin.

Tarjoamme yhä tehokkaampia matkahallinnon- sekä tapahtumapalveluja kaiken kokoisille yrityksille. Yhteinen tavoitteemme on tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua ja teknologiaratkaisuja. Olemme suomalaisille yritysasiakkaille aidosti paikallinen palveluntarjoaja ja vastaavasti globaaleille yrityksille kansainvälinen matka- ja tapahtumahallinnon organisaatio.

Vastuullinen liiketoiminta
SMT tuntee vastuunsa taloudellisissa, sosiaalisissa ja ympäristöasioissa. SMT:ssä toimii Vastuullisen liiketoiminnan työryhmä, joka kehittää, kouluttaa ja seuraa vastuullista toimintaa. Kannustamme myös yhteistyökumppaneitamme Suomessa ja maailmalla vastuulliseen liiketoimintaan ja ympäristön huomioimiseen.

Y-tunnus: 0215207-5
VAT number: FI02152075
Kuluttajaviraston rekisteritunnus: 3467/00/Mj Mv
Kaupparekisterinumero: 121.175