Yritys

SMT on liikematka- ja tapahtumatoimisto, joka on syntynyt 100 vuoden kokemuksella liikuttaa ihmisiä Suomessa ja muualla. Lähetimme viime vuonna maailmalle yli 100 000 lentomatkustajaa ja teimme 2400 tapahtumaa. Meillä on taito suunnitella ja toteuttaa matkasi sekä tapahtumasi sekä hoitaa ne yllättävät tilanteet, joita ei voi tulla, mutta välillä kuitenkin tulee. Tarjoamme kaikenkokoisille yrityksille ja organisaatioille räätälöityä matka- ja tapahtumahallintoa ja kehitämme sähköisiä palveluita yritysten tarpeisiin.

Olemme onnistuneet rakentamaan kolmen vuoden aikana innostavan ja energisen voittajakulttuurin. Uudella tavalla näkeminen ja tekeminen näkyy henkilöstö- ja asiakastyytyväisyydessä sekä tuloksessa. Siirryimme kansainvälisen kumppanimme American Express Global Business Travelin omistukseen marraskuussa. Olemme jälleen kerran isojen mahdollisuuksien äärellä. 

Asiakkaitamme ovat suomalaiset ja kansainväliset yritykset ja yhteisöt, jotka ostavat ja haluavat olla mukana kehittämässä liikematkustuksen sekä matka- ja tapahtumahallinnon palveluita. Olemme yksi valtionhallinnon asiakkaiden matkapalveluiden puitesopimuskumppaneista. Räätälöimme palvelumallin kunkin asiakkaan tarpeita vastaavaksi. 
 
Kansainvälisiä yrityksiä palvelemme yhdessä omistajamme, strategisen yhteistyökumppanimme American Express Global Business Travel -liikematkatoimiston kanssa. 

Tavoitteenamme on ylittää asiakkaiden odotukset ja tehdä kohtaamisista tuloksellisia. Asiakkaidemme päättäjistä 93 % suosittelisi meitä kumppaniksi.

Toimistoverkko
SMT:llä on liikematkakeskukset Helsinki-Vantaalla, Vaasassa, Turussa ja Oulussa. Autamme asiakkaitamme vuoden jokaisena päivänä 24 tuntia vuorokaudessa. 

Omistussuhteet
Toimitusjohtajana SMT:ssä toimii Kirsi Paakkari. American Express Global Business Travel omistaa 100 % SMT:n osakkeista. Meitä on noin 200 liikematkojen, tapahtumien ja kokousten asiantuntijaa.

Yhteistyökumppanit
SMT edustaa ainoana suomalaisena matkatoimistokumppanina maailman suurinta liikematkatoimistoa American Express Global Business Travelia, josta tuli myös omistajamme 1.11.2016. Jo 27 vuoden ajan jatkunut yhteistyö syvenee entisestään ja tarjoaa asiakkaillemme aidosti suomalaisen vaihtoehdon globaalin verkoston tuomin eduin.

Tarjoamme yhä tehokkaampia matkahallinnonpalveluja kaiken kokoisille yrityksille. Yhteinen tavoitteemme on tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua ja teknologiaratkaisuja. Olemme suomalaisille yritysasiakkaille aidosti paikallinen palveluntarjoaja ja vastaavasti globaaleille yrityksille kansainvälinen matkahallinnon organisaatio.

Vastuullinen liiketoiminta
SMT tuntee vastuunsa taloudellisissa, sosiaalisissa ja ympäristöasioissa. SMT:ssä toimii Vastuullisen liiketoiminnan työryhmä, joka kehittää, kouluttaa ja seuraa vastuullista toimintaa. Kannustamme myös yhteistyökumppaneitamme Suomessa ja maailmalla vastuulliseen liiketoimintaan ja ympäristön huomioimiseen.

Y-tunnus: 0215207-5
VAT number: FI02152075
Kuluttajaviraston rekisteritunnus: 3467/00/Mj Mv
Kaupparekisterinumero: 121.175